Jeroen’s favorites

À la carte menu

Choose from the dishes on our à la carte menu. All are culinary delights from the hand of our creative Chef, guided by the seasons. Our à la carte menu changes four times a year.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Krab – Bloemkool – Citrus – Marshmallow
Crab – Cauliflower – Citrus – Marshmallow
€ 22

Schotse Zalm – Oester – Serrano Riserva 18
Scottisch Salmon – Oyster – Serrano Riserva 18
€ 19

Langoustine – Gamba – Beignet – Zoet – Zuur
Langoustine – Prawn – Beignet – Sweet – Sour
€ 22

Zes Hapjes uit de Zee van Rozemarijn 
Six small bites from the ocean Rozemarijn style
€ 26

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Griet – Gepocheerd – Bietjes
Brill – Poached – Beetroot
€ 28

Coquille – Pompoen – Sherry
Scallop – Pumpkin – Sherry
€ 32

Wilde Eend – Pruimen – Zuurkool
Wild Duck – Prunes – Sauerkraut
€ 28

Dry Aged Rund – Spaans – Tomaat
Dry aged Beef – Spanish – Tomato
€ 32

Book now