Rozemarijns Week Menu

Chef-kok Jeroen stelt elke dag een mooi menu samen
aan de hand van de meest sprekende dag verse producten van het moment.

Laat u Verrassen door uitzonderlijke smaakcombinaties van
herkenbare ingrediënten.

Aperitief
Cava en 2 Zeeuwse Oesters
(8.50€)
Cava and 2 Oysters from Zeeland (8.50€)

Makreel – Komkommer – Radijs
Mackerel – Cucumber – Radish

Zeebaars – Parelcouscous – Broccoli Scheuten
Sea bass – Pearl Couscous – Broccoli Sprouts

Kalf Bloemstuk – Zacht Gegaard – Asperges
Veal – Slow Food – Asparagus

Kaas van de Plank Door Gonnie geselecteerd (supplement)

Cheese Selected by Gonnie (supplement)

Rabarber – Bloedsinasappel – Yoghurt
Rubarb – Bloodorange – Yogurt

Rozemarijns Week menu
Rozemarijns week menu serveren wij van
Maandag tot Donderdag  in de avond.
3 – gangen Week menu (*) € 35.00
Extra gerechtje € 10.00

Rozemarijns week menu is served in the evening
From Monday till Thursday.
3 – Course Week menu (*) € 35.00
Extra course € 10.00


4 gangen menu all in (incl. huiswijn, water en koffie) € 65,-
4 course menu all in (incl. house wines, water and coffee) € 65,-

Reserveer nu