Rozemarijns Week Menu

Chef-kok Jeroen stelt elke dag een mooi menu samen
aan de hand van de meest sprekende dag verse producten van het moment.

Laat u Verrassen door uitzonderlijke smaakcombinaties van
herkenbare ingrediënten.

Aperitief
Cava en 2 Zeeuwse Oesters
(8.50€)
Cava and 2 Oysters from Zeeland (8.50€)

Asperges – Maastricht – Biologisch (*)
Asparagus – Maastricht – Biological (*)

Ribjes – Zonder Rib – Gebakken asperges
Ribs – Without Ribs – Baked Asparagus

Zalm of Kalfsstaartstuk – Asperges – Doperwten (*)
Salmon or Veal – Asparagus – Sweet Peas (*)

Kaas van de Plank Door Gonnie geselecteerd (supplement)

Cheese Selected by Gonnie (supplement)

Cheesecake – Kalamansi – Duindoornbes (*)
Cheesecake – Calamondin – Sea Buckthorn Berry (*)

Onze asperges zijn biologisch en afkomstig van het Maastrichtse boerenbedrijf De POSHOOF

Midweek Asperges Menu
Midweek Asperges Menu serveren wij van
Maandag tot Donderdag in de avond.
3-gangen Week menu (*) € 35.00
Extra gerechtje € 10.00

Midweek Asparagus Menu is served in the evening
From Monday till Thursday.
3-Course Week menu (*) € 35.00
Extra course € 10.00


4 gangen menu all in (incl. huiswijn, water en koffie) € 65,-
4 course menu all in (incl. house wines, water and coffee) € 65,-

Reserveer nu