Openings menu
Binnenkort bent u weer van harte welkom.
Wij van Rozemarijn hebben er zin in.

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef Jeroen & zijn
team u met heerlijke gerechtjes.
Laat u leiden door het keukenteam en proef de fijne smaken van
Rozemarijn.

Voorgerecht / starter
Zeeuwse kreeft – Octopus
Zeeland tobster – Octopus

Tussengerecht / Intermediate course
Sabling – Asperges – Unami
Sabling – Aspargus – Unami

Tussengerecht / Intermediate course
Langoustine – Tomaat
Langoustin – Tomato

Hoofdgerecht / Main course
Blanc Bleu Belge – Groene asperges
Blanc Bleu Belge – Green Aspargus

Dessert
Yogurt – Rozemarijn – Crunch
Yogurt – Rosemary – Crunch

   5-gangen menu
€ 65,50

Begeleidende wijnen
 € 40,50

Chef’s Special
Start het menu met een chef’ special

Perle Kaviaar(5 gr.) Oester – Zure Appel
Perle Caviar(5 gr.) – Oyster – Sour Apple
€15,00

Signatuurgerecht van de chef
Signature dish from the chef
€15,00

Kaas ipv dessert
Cheese instead
€4,50

Kaas extra
Cheese extra
€12,50

reserveer nu