A la carte

Voorgerechten / Starters
5 oesters | Oosterschelde | Vinaigrette – 20,00
5 oysters | Oosterschelde | Vinegar

Kaviaar 10 gr. | Blini – 30,00
Caviar 10 gr. | Blini

Gravlax | Lente ui | Mierikswortel – 18,50
Salmon | Brioche | Horseradish

Gamba | Tomaat | Look – 18,50
Gamba | Tomato | Garlic

Iberico | Rib fingers | Soya – 19,50
Iberico | Rib Fingers | soya

Staek tartaar | Watermeloen  – 19,50
Steak tartar | Watermelon


Hoofdgerechten / Main courses

Zeeuwse mosseltjes | Venkel – 24,50
Mussels from Zeeland | Fennel

Bouillabaisse | Rozemarijn – 22,00
Bouillabaisse | Rozemarijn

Dagvangst

Entrecote | Gepofte ui | Rode wijn – 26,50
Entrecote | Poffed onion | Red wijn

Groene Asperges | Parmazaan | Eitje – 19,50
Green asperges | Parmesan

Belgische Friet – 9,00
Belgum fries


Nagerechten / Desserts

Mango | Citroen – 15,50
Mango | Lemont

Pure chocolade | 75% – 16,50
Pure chocolate | 75%

Kaas van Bourgondisch Lifestyle – 19,50
Cheese from Bourgondisch Lifestyle

Espresso Martini – 15,50

Koffie of thee – 3,50
Coffee or Tea

3 verschillende friandises – 4,00
3 different kinds of sweets

 

Chef’s favorieten

Steak tartaar | Brioche | Truffel – 18,50
Steak tartar | Brioche | Truffle

Tonijn | Belfreco | Shasimi – 24,50
Tuna | Belfreco | Shasimi

Tong 400gr. | Niet gefileerd | Citroen – 42,50
Sole 400gr. | Not filleted | Lemon

1/2 Warme Kreeft uit ons homarium – 36,50
1/2 warm Lobster from our homarium

reserveer nu