A la carte
Voorgerechten / Starters
Caeser Salade – 18
Caeser Salad
Carpaccio | Harry’s Bar – 19,50
Carpaccio | Harry’s Bar
Sashimi | Tonijn | Radijs – 24,50
Sashimi | Tuna | Radish
Gamba | Tomaat | Look – 19,50
Gamba | Tomato | Garlic
Tomaat | Burrata | Basilicum – 17,50
Tomato | Burrata | Basil
Hoofdgerechten / Main courses
Zeeuwse mosseltjes | Zure Mayonaise – 22,50
Mussels from Zeeland | Mayonnaise
Tong 450gr. | Niet gefileerd | Citroen – 49,50
Sole 450gr. | Not Filleted | Lemon
½ Warme Kreeft uit ons homarium – 38,50
½ Warm Lobster from our homarium
Dry Aged Côte a l’Os | for two | incl sides – 34 p.p.
Dry Aged Côte a l’Os | for two | incl sides
Bouillabaisse – 24
Bouillabaisse | Rosemary | Fish Soup
Heuvelland eitje | Hollandaise | Hazelnoot – 22,50
Heuvelland egg | Hollandaise | Hazelnut
Bijgerechten / Side dishes
Haricots verts – 7,50
With or without lardons
Asperges | Wit | Groen – 7,50
Asparagus | White | Green
Belgische frieten | mayonaise – 7,50
Belgian fries | mayonnaise
Kropsla | Tomaat | Komkommer – 7,50
Lettuce | Tomato | Cucumber
Nagerechten / Desserts
Citroen merinque – 16,50
Lemon meringue
Pure chocolade | 75% – 16,50
Pure chocolat | 75%
Dessert van het seizoen – 16,50
Seasonal dessert
Kaas van Bourgondisch Lifestyle – 21,50
Cheese from Bourgondisch Lifestyle
Koffie of thee met friandises vanaf 6,75
Coffee or thee with friandises
Chef’s favorieten
Steak tartaar | Brioche | Truffel – 18,50
Steak tartar | Brioche | Truffle
Tonijn | Shasimi – 24,50
Tuna | Shasimi
Tong 400gr. | Niet gefileerd | Citroen – 49,50
Sole 400gr. | Not filleted | Lemon
1/2 Warme Kreeft uit ons homarium – 38,50
1/2 warm Lobster from our homarium