Afbeelding van een koksmuts

Ons restaurant

Een Zeeuwse thuishaven in bruisend Maastricht

Restaurant Rozemarijn brengt een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht. In de Havenstraat laat chef-kok Jeroen u graag ongedwongen genieten van zijn unieke, eigenwijze kookkunsten. Hij combineert zijn Zeeuwse roots graag met lokale producten en creëert met een creatieve swing verrassende smaakcombinaties uit de Vlaamse, Oosterse, Arabische en Italiaanse keuken. Laat u verrassen door ‘de chef met de bril’ en proef de zilte smaak van de zee.

Aan het roer van Restaurant Rozemarijn staan chef-kok én brillen-fanaat Jeroen Raes en gastvrouw Maaike Steins. Jeroen brengt als ware Zeeuw een zilt stukje Zeeland naar zijn keuken in het hart van Maastricht, de stad waar de gastvrije Maaike al jaren te vinden is in de gastronomie en hotellerie.
Samen staan zij voor gastvrijheid, eerlijkheid en passie, binnen een no-nonsense restaurant waar iedereen welkom is. Met aandacht voor het product en een uitstekende service, want de puntjes staan hier steevast op de i. Welkom in de Havenstraat.

De Franse keuken, bekeken door een andere bril

De keukengarde van Restaurant Rozemarijn streeft met passie en gedrevenheid voortdurend naar het keer op keer verrassen van haar gasten. De liefde voor het vak drijft chef-kok Jeroen om steeds weer te komen tot unieke, verfrissende smaakcombinaties, met een knipoog naar uiteenlopende culturen.
Het liefst kookt hij met lokale producten uit het Zuiden en met de schatten van de zee, afkomstig uit zíjn Zeeland. En die presenteert hij maar al te graag aan tafel, simpelweg om een onvergetelijk moment te creëren met eerlijke en dagverse producten. Want voor Jeroen, is er niets mooier dan dat.