A La Carte
À la Carte
Minimaal 3 gerechten / Minimun 3 dishes
(Wij adviseren drie gerechtjes)
Voorgerechten / Starters
5 oesters | Oosterschelde | Vinaigrette. € 20,00
5 oysters | Oosterschelde | Vinegar
Kaviaar | Perle | 10 gram. € 30,00
Caviar | Perle | 10 grams
Sashimi – Tonijn – Zeewier. € 24,50
Sashimi – Tuna – Seaweed
Label Rouge | Zalm | Paling. € 22,50
Label Rouge | Salmon | Eel
Kalf | Tartaar | Oester. € 22,50
Veal | Tartar | Oyster
Lauwwarme halve kreeft uit ons homarium. € 38,50
Lukewarm half lobster from our homarium
Hoofdgerechten / Main courses
Rode Poon | Zeeuwse Mosseltjes | Tomaat. € 25,50
Red Gurnard | Zeeuwse Mussels | Tomato
Zomer Ree | Kersen | Miso. € 29,50
Summer Roe Deer | Cherries | Miso
Zeetong | Bruine Boter | Citroen | 350 gram. € 42,50
Dover Sole | Beurre Noisette | Lemon | 350 grams
Signatuurgerecht van de Chef | Dagprijs
Chef’s Signature Dish
Nagerechten / Desserts
Aardbeien | Cavaillon Meloen | Vlierbloesem. € 14.50
Strawberries | Cavaillon Melon | Elderflower
Aardbeien | Vanille Roomijs. € 14.50
Strawberries | Vanilla Ice Cream
Dame Blanche | Rozemarijn. € 16,50
Dame Blance | Rozemarijn
Sgroppino. € 15.50
Espresso Martini. € 15.50
Kaas van Bourgondisch Lifestyle. € 19,50
Cheese from Bourgondisch Lifestyle