Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Kies zelf je favoriete gerecht van onze à la carte kaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van onze chef-kok geïnspireerd door het seizoen.

Chefs slogan: geen kok kan naar alle monden koken.

Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Perle Imperial Kaviaar (10 gram) – Zalm – Wyckse Wodka
Caviar – Salmon – Wyckse Wodka (10 gram)
€ 33

½ Kreeft – Groene Appel – Avocado
½ Lobster – Green Apple – Avocado
€ 31

Tonijn – Wasabi – Sesam
Tuna – Wasabi – Sesame
€ 27

Steak Tartaar – Ganzenlever – Augurk – 64˚Eitje
Steak Tartare – Goose Liver – Pickle – 64˚Egg
€ 27

Zes – Favoriete – Hapjes – Chef Jeroen
Six – Favorite – Small Bites – Chef Jeroen
€ 29

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Coquilles – Gegrild – Witlof
Scallops – Grilled – Chicory
€ 34

Zeetong – 400 Gram – Klassiek – Citroen
Sole – 400 Gram – Classic – Lemon
€ 39

½ Kreeft – Kokos – Spicy – Noedels
½ Lobster – Nage – Spicy – Noodles
€ 31

Lam – Ras el Hanout – Linzen
Lamb – Ras el Hanout – Lentils
€ 32

Grain Fed – Entrecote – Parmezaan – Sofrito
Grain Fed – Entrecote – Parmasan – Sofrito
€ 34

reserveer nu