Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Kies zelf je favoriete gerecht van onze à la carte kaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van onze chef-kok geïnspireerd door het seizoen.

Chefs slogan: geen kok kan naar alle monden koken.

Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Perle Imperial Kaviaar (10 gram) – Eitje – Blini
Caviar – egg – Blini  (10 gram)
€ 31

Tonijn – Tomaat – Lever – Tartelette
Tuna – Tomato – Liver – Tartelet
€ 25

Krab – Passievrucht – Kokos
King Krab – Passion Fruit – Coconut
€ 25

Steak Tartaar – Pickles – Parmezaan
Steak Tartare – Pickles – Parmezaan
€ 25

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Tarbot – Citroen
Turbot – Lemon
€ 30

Asperges – Witbier
Asparagus – White Beer
€ 25

Lam – Rozemarijn
Lam – Rosemary
€ 30

Kalf – Bloemstuk – Wang – Voorjaar
Veal – Schouder Clod – Cheek – Spring
€ 30

reserveer nu