Take away

Jeroen’s inspiratie menu voor thuis

3 gangen €37,50 (voor – hoofd – dessert)
4 gangen €45,-

Wilt u thuis genieten van de keuken van Rozemarijn
Onze Chef Jeroen maakt een mooie 4 gangen menu.
We werken dag vers en kunnen alles maken.
Samen met een kleine uitleg maakt u in een hand om draai een prachtig menu.
We bezorgen als u wenst bij u thuis of u haalt het menu op in de Havenstraat.

Take Away Menu Oktober

Voorgerecht
Tonijn – Radijs – Duindoornbes

Tussen
Zeetong – Pompoen – Andijvie

Hoofd
Patrijs – Zuurkool – Buikspek – Knolselder

Dessert
Chocolade – Zwarte Thee – Rode Biet

A La Carte of wel los te bestellen
Voorgerechten
Oesters – Zeeland – Creuse – 3 stuks
Citroen – Vinigrette
7.5 €

Brioche – Iberico – Belotta – 100 gr.
14.5 €

Kreeft dient 1 dag voor af besteld te zijn
Kreeft – Half – Koud
15 €
Kreeft – Heel – Koud
24  €
Zure Mayo – Krokante salade

Tonijn – Radijs – Duindoorn bes
Zeewier salade – Yuzu – Dashi
17,50 €

Pompoensoep – Gevuld
10 €
Kreeften Soep – Gevuld
12 €

Hoofdgerechten
Ripjes zonder bot –Zoet – Pikant – Gelakeerd
Sweet and Spice – Lente ui – Gepofte ui – Sambal
17,5 €

Hert – Stoofpot – Klassiek
Peertje – Appel – Selderij – Peper jus
18,5 €

Patrijs – Zuurkool – buikspek – Knolselder
Zuurkool – Spek – Eigenjus
19,50 €

Zeebaars –  Linzen – Witte wijn
Linzen – Bietjes – Saus
17.5 €

Ravioli – Ricotta – Spinazie
Drie Ravioli – Gepofte ui – Aubergine
15 €

Kreeft dient 1 dag voor af besteld te zijn
Kreeft Half – Warm
18,50 €
Kreeft Heel – Warm
27,50 €

Desserts
Chocolade – Rode Biet – Zwarte Thee
10€
Citroentaartje – Gebrand Eiwit
10€
Kaas Assortiment van Tom Miesen
10€

Verse vis 1 dag voor af te bestellen per kilo.
Zalm – Zeetong – Kreeft – Tonijn – Tarbot
Dag prijs

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.
Info@restaurant-rozemarijn.nl

Bestel nu