Afbeelding van een koksmuts

Route

Er zijn diverse manieren om Restaurant Rozemarijn te bereiken.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf Station Maastricht loopt u rechtdoor het centrum in. Nadat u de Oude brug overgestoken bent gaat u linksaf, waarop u rechts het begin van de Stokstraat ziet liggen. In de Stokstraat gaat u ter hoogte van Kiki Niesten rechtsaf en vervolgens weer rechts. Restaurant Rozemarijn ligt aan de rechterkant.

AUTO
Navigeer naar Q-Park O.L. Vrouweparking (Maasboulevard 80). Vanaf de uitgang van de garage loopt u linksaf richting Onze Lieve Vrouwenplein en gaat u direct rechtsaf de Stokstraat in. Ter hoogte van Kiki Niesten gaat u linksaf en direct weer rechts. Restaurant Rozemarijn ligt aan de rechterkant.

PARKEREN
Helaas beschikken wij bij onze locatie in de binnenstad van Maastricht niet over gratis, eigen parkeerplaatsen. U kunt uw auto het beste parkeren op onderstaande parkeerplaats.

Q-PARK O.L. VROUWEPARKING
Maasboulevard 80
6211 JW Maastricht
Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7
Maximaal dagtarief: €25,-

SLIMME KAART
Les Tables Maastricht en Maastricht Bereikbaar gaan samen voor duurzaam. Als lid van Les Tables sluiten wij ons hierbij aan en delen dit actief met jullie als gast, onder andere in de vorm van de “Slimme Kaart”. Kijk via deze kaart hoe druk het is en op welke manier je het beste naar Maastricht kunt reizen. En daarna, lekker genieten.