Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Maak een keuze uit de gerechten uit onze à la carte menukaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van de hand van onze chef-kok, speciaal voor de fijnproevers gecreëerd aan de hand van het seizoen. Want, geen kok kook naar alle monden. Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Gravad Lax – Asperge – Ei
Gravad Lax – Asparagus – Egg – Parsley
€ 21

Zeeuwse Kreeft – Appel – Pata Negra
Zeelander Lobster – Apple – Pata Negra
€ 26

Gerookte Paling – In Het Groen – Vermout – Sinas
Smoked Eel – Green – Vermouth – Orange
€ 24

Zes Hapjes uit de Zee van Rozemarijn
Six small bites from the ocean Rozemarijn style
€ 26

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Tongschar – Asperges – Lamsoren
Lemon sole – Asparagus – Lamb’s Lettuce
€ 28

Lam – Green Egg – Tomaat
Lamb – Green egg – Tomaat
€ 32

Wagu – Knoflook – Olijfolie
Wagu – Garlic – Olive Oli
€ 38

Reserveer nu