Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Maak een keuze uit de gerechten uit onze à la carte menukaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van de hand van onze chef-kok, speciaal voor de fijnproevers gecreëerd aan de hand van het seizoen. Want, geen kok kook naar alle monden. Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Kreeft – Appel – Pompoen – Aceto
Lobster – Apple – Pumpkin – Aceto 
€ 24

Skrei – Bloedsinaasappel – Koriander
Skrei – Blood Orange – Coriander
€ 18

Runder Tartaar -Brioche – Lever Cremè
Beef Tartaar – Brioche – Liver Cream
€ 22

Zes Hapjes uit de keuken van Rozemarijn
Six small bites from the kitchen of Rozemarijn
€ 26

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Coquilles – Witlof – Witt Wijn
Scallops – Chicory – White Wine
€ 24

Snoekbaars – Zuurkool – Appel
Pike-perch – Sauerkraut – Apple
€ 28

Duif – Bresse – Geroosterd
Pigeon – Bresse – Roasted
€ 28

Grain Fed – Staartstuk – Green Egg 
Grain Fed – Rump – Graan Egg
€ 32

Reserveer nu