Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Maak een keuze uit de gerechten uit onze à la carte menukaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van de hand van onze chef-kok, speciaal voor de fijnproevers gecreëerd aan de hand van het seizoen. Want, geen kok kook naar alle monden. Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Kreeft – Meloen – Radijs
Lobster – Melon – Radish
€ 24

Tonijn – Tomaat – Yoghurt
Tuna – Tomato – Yoghurt
€ 22

Langoustine – Yuzu – Gebrand
Norway Lobster – Yuzu – Burned
€ 24

Klassiek – Rund – Parmazaan
Classic – Beef – Parmesan
€ 24

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Dagelijks – Vers – Zeeland – Zomer
Daily – Fresh – Zeeland – Summer
€ Day Price

Halve Kreft – Eigen Jus – Zeewier
Half a Lobster – Own Gravy – Seaweed
€ 32

Eend – Perzik – Hosin
Duck – Peach – Hosin
€ 28

Wagu – Knoflook – Olijfolie
Wagu – Garlic – Olive Oli
€ 42

Reserveer nu