Jeroen’s favorieten

Door Jeroen zijn favoriete bril bekeken

Maak een keuze uit de gerechten uit onze à la carte menukaart. Stuk voor stuk culinaire hoogstandjes van de hand van onze chef-kok, speciaal voor de fijnproevers gecreëerd aan de hand van het seizoen. Want, geen kok kook naar alle monden. Onze menukaart wisselt vier keer per jaar.

VOORGERECHTEN / STARTERS

Langoustine – Kokos – Passievrucht
Norway Lobster – Coconut – Passion fruit 
€ 24

Eendenlever – Appel – Brioche
Duck Liver – Apple Brioche
€ 22

Kreeft – Ravioli – Dragon
Kreeft – Ravioli – Estragon
€ 24

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Dagelijks – Vers – Zeeland – Zomer
Daily – Fresh – Zeeland – Summer
€ Day Price

Patrijs – Padenstoelen – Roodpoot
Partridge – Mushrooms – Red leg
€ 28

Reebok – Vijgen – Holland – Herfst
Roebuck – Figs – Holland – Autumn
€ 32

Ripeye – Melk Koe – Green Egg
Ripeye – Milk Cow – Green Egg
€ 32

Reserveer nu