Vegetarisch Inspiratie Menu

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes. 

Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.


Voorgerecht / starter
Tarte Tatin – Witlof – Jalapeno
Tarte Tartin – Chicory – Jalapeno

Tussengerecht / Intermediate course
Pizza – Tomaat – Burrata  – Basilicum
Pizza – Tomato – Burrata – Basil

Tussengerecht / Intermediate course
Spitskool – Gepoft – Mierikswortel
Oxheart Cabbage – Puffed – Horseradish

Hoofdgerecht / Main course
Aubergine – Granaatappel – Za’atar
Eggplant – Pomegranate – Za’atar

Dessert / Dessert
Chocolade – Zoute Karamel – Rozemarijn
Chocolate – Salty Caramel – Rosemary

5-gangen menu
€ 67,50

Begeleidende wijnen
€ 45,00

reserveer nu