Vegetarisch Inspiratie Menu

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes. 

Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.


Voorgerecht / starter
Tomaat – Basilicum – Avocado
Tomato – Basil – Avocado

Tussengerecht / Intermediate course
Perzik – Cocos – Jalapeno
Peach – Cocos – Jalapeno

Tussengerecht / Intermediate course
Risotto – Truffel – Girolles
Risotto – Truffle – Girolles

Hoofdgerecht / Main course
Aardappel – Bieslook – Prei
Potato – Chives – Leek

Dessert / Dessert
Aardbeien – Sabayon – Vanille
Strawberry – Sabayon – Vanilla

5-gangen menu
€ 67,50

Begeleidende wijnen
€ 45,00

reserveer nu