Vegetarisch Inspiratie Menu

maandag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef Jeroen & zijn
team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees.

Dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met Seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Laat u leiden door het keukenteam en proef de fijne smaken van
Rozemarijn.

Voorgerecht / starter
Koolrabi – Gefermenteerd – Zee Venkel
Kohlrabi – Fermented – Sea Fennel

Tussengerecht / Intermediate course
Bouillon – Soya – Kool – Shiso
Bouillon  – Light Soy – Shiso

Tussengerecht / Intermediate course
Arroz Bomba – Aji Amarillo – Artsjok
Arroz Bomba – Aji Amarillo – Artisjok

Hoofdgerecht / Main course
Plat Brood – Ricotta – Vijgen – Bietjes
Flat Bread – Ricotta – Figs – Beetroot

Dessert
Passie Vrucht – Banaan – Yuzu
Passion Fruit – Banana – Yuzu

   5-gangen menu
€ 55,50

Begeleidende wijnen
 € 37,50

reserveer nu