Vegetarisch Inspiratie Menu

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.

Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.

Voorgerecht / Starter
Tarte Tatin – Witlof – Appel
Tarte Tatin – Chicory – Apple

Tussengerecht / Intermediate course
Maïs – Madras Kerrie – Mango
Corn – Madras Curry – Mango

Tussengerecht / Intermediate course
Alkmaarse Gort – Asperge –Artisjok
Dutch Barley – Asparagus – Artichoke

Hoofdgerecht / Main course
Bloemkool – Rozemarijn – Beurre Noisette
Cauliflower – Rosemary – Beurre Noisette

Dessert / Dessert
Yoghurt – Rabarber – Roze Peper
Yoghurt – Rhubarb – Pink Pepper

5-gangen menu
€ 72,50

Begeleidende wijnen
€ 49,50

reserveer nu