Vegetarisch Inspiratie Menu
maandag t/m zaterdag
Geïnspireerd door het seizoen verwent chef Jeroen & zijn
team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees.
Dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met Seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Laat u leiden door het keukenteam en proef de fijne smaken van
Rozemarijn.
Tussengerecht / Intermediate course
Soepje – Pompoen – Hazelnoot – Gember
Soup – Pumpkin – Hazelnut – Ginger
Tussengerecht / Intermediate course
Raviolie – Ricotta – Spinazie
Raviolie – Ricotta – Spinach
Hoofdgerecht / Main course
Toastie Brie – Andijvie – tta – Vijgen – Bietjes
Toasti Brie – Celery – Parsnip
Dessert
Chocolade – Zwarte Thee – Rode Biet
Chocolate – Black Tea – Beetroot
5-gangen menu
€ 55,50
Begeleidende wijnen
€ 37,50