Vegetarisch Inspiratie Menu
dinsdag t/m zaterdag
Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Voorgerecht / Starter
Tarte Tatin – Witlof – Appel
Tarte Tatin – Chicory – Apple
Tussengerecht / Intermediate course
Maïs – Madras Kerrie – Mango
Corn – Madras Curry – Mango
Tussengerecht / Intermediate course
Alkmaarse Gort – Asperge –Artisjok
Dutch Barley – Asparagus – Artichoke
Hoofdgerecht / Main course
Bloemkool – Rozemarijn – Beurre Noisette
Cauliflower – Rosemary – Beurre Noisette
Dessert / Dessert
Yoghurt – Rabarber – Roze Peper
Yoghurt – Rhubarb – Pink Pepper
5-gangen menu
€ 72,50
Begeleidende wijnen
€ 49,50