Vegetarisch Inspiratie Menu

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.

Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.

Vegetarisch Inspiratie Menu 

Voorgerecht / Starter
Meiraap – Honing – Framboos
Turnip – Honey – Raspberry

Tussengerecht / Intermediate course
Kropsla – Salsa verde – Macadamia
Lettuc – Salsa verde – Macadamia

Tussengerecht / Intermediate course
Artisjok  “ Barigoule “
Artichoke  “ Barigoule “

Hoofdgerecht / Main course
Marigold Ei – Truffel – Parmezaan
Marygold Egg – Truffle – Parmesan

Dessert / Dessert
Tiramisu – Bramen – Sorbet
Timarisu – Blackberries – Sorbet

5-gangen menu
€ 72,50

Begeleidende wijnen
€ 49,50

reserveer nu