Vegetarisch Inspiratie Menu
dinsdag t/m zaterdag
Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Vegetarisch Inspiratie Menu
Voorgerecht / Starter
Meiraap – Honing – Framboos
Turnip – Honey – Raspberry
Tussengerecht / Intermediate course
Kropsla – Salsa verde – Macadamia
Lettuc – Salsa verde – Macadamia
Tussengerecht / Intermediate course
Artisjok “ Barigoule “
Artichoke “ Barigoule “
Hoofdgerecht / Main course
Marigold Ei – Truffel – Parmezaan
Marygold Egg – Truffle – Parmesan
Dessert / Dessert
Tiramisu – Bramen – Sorbet
Timarisu – Blackberries – Sorbet
5-gangen menu
€ 72,50
Begeleidende wijnen
€ 49,50