Vegetarisch Inspiratie Menu

maandag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef Jeroen & zijn
team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees.

Dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met Seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Laat u leiden door het keukenteam en proef de fijne smaken van
Rozemarijn.

Voorgerecht / starter
Venkel – Appel – Dragon
Fennel – Apple – Estragon

Tussengerecht / Intermediate course
Pompoen – Geel – Curry
Pumpkin – Yellow – Curry

Tussengerecht / Intermediate course
Prei – Gepocheerd ei – Hollandaise
Leek – Poached egg – Hollandaise

Hoofdgerecht / Main course
Bouillon – Paddenstoelen – Veenbessen
Broth – Mushrooms – Cranberries

Dessert
Guanja 70% Puur – Yuzu – Matcha
Guanja 70% Pure – Yuzu – Matcha 

   5-gangen menu
€ 55,50

Begeleidende wijnen
 € 37,50

reserveer nu