Vegetarisch Inspiratie Menu
dinsdag t/m zaterdag
Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees.
Dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Laat u leiden door het keukenteam en proef de fijne smaken van
Rozemarijn.
Voorgerecht / starter
Asperges – Lente – Limburg
Aspargus – Spring – Limburg
Tussengerecht / Intermediate course
Venkel – Passievrucht – Safraan
Fennel – Passion Fruit – Saffron
Tussengerecht / Intermediate course
Marigold Ei – Asperges – Chardonnay – Prei
Marigold Egg – Asparagus – Chardonnay – Leek
Hoofdgerecht / Main course
Rode biet – Miso – Appel
Beetroot – Miso – Apple
Dessert / Dessert
Rabarber – Yoghurt
Rhubarb – Yogurt
5-gangen menu
€ 65,00
Begeleidende wijnen
€ 42,50