Vegetarisch Inspiratie Menu
dinsdag t/m zaterdag
Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes.
Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.
Voorgerecht / Starter
Steak Tartar – Rode Biet – Mirikswortel
Steak Tartar – Beetroot – Horseradish Chicory – Apple
Tussengerecht / Intermediate course
Maïs – Madras Kerrie – Mango
Corn – Madras Curry – Mango
Tussengerecht / Intermediate course
Mary Gold eitje – Asperges – Hollandaise
Mary Gold egg – Asparagus – Hollandaise
Hoofdgerecht / Main course
Ratatouille -Paprika – Artisjok
Ratatouille -Paprika – Artichoke
Dessert / Dessert
Chocolade – Passie vrucht – Sorbet
Chocolate – Passion fruit – Sorbet
5-gangen menu
€ 72,50
Begeleidende wijnen
€ 49,50