Vegetarisch Inspiratie Menu

dinsdag t/m zaterdag

Geïnspireerd door het seizoen verwent chef-kok Jeroen & zijn
Team u met heerlijke gerechtjes. 

Deze keer zonder vis en vlees dus een geheel vegetarische inspiratie menu.
Geheel gemaakt met seizoens producten van onze grote boer de Eyserhalte.


Voorgerecht / starter
Pompoen – Sinaasappel – Koriander
Pumpkin  – Orange – Coriander

Tussengerecht / Intermediate course
Ravioli – Paddenstoel – Look
Ravioli – Button Mushroom – Garlic

Tussengerecht / Intermediate course
Rode Biet – Soja – Lemon
Beetroot – Soya – Lemon

Hoofdgerecht / Main course
Linzen – Truffel – Hazelnoot
Lentils – Truffle – Hazel Nut

Dessert / Dessert
Zoete aardappel – Koffie – Five Spice
Sweet Potato – Coffee – Five Spice

5-gangen menu
€ 70,00

Begeleidende wijnen
€ 46,50

reserveer nu