Afbeelding van mes, vork en een wijnglas

Tips uit Maastricht

Overnachten in Maastricht

HOTEL DERLON
Om de hoek van Restaurant Rozemarijn ligt het viersterren Derlon Hotel Maastricht, direct aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. U geniet niet alleen van optimale rust en privacy in het hart van de stad, maar ook van een geweldig Frans aandoend, uniek uitzicht over een prachtig stukje Maastricht.

HOTEL BEEZ
Hotel Beez is een knus hotel in het hart van Maastricht, gelegen in het Boschstraatkwartier; een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in zowel cafés en het nachtleven als in winkelen, cultuur en bourgondisch genieten. Na een nacht in Hotel Beez ben je klaar voor een dag Maastricht!

MABI
Het gezellige boutique-hotel Mabi is mogelijk het best bewaarde geheim op een steenworp afstand van de Markt en het Vrijthof. Het is gehuisvest in de voormalige bioscoop, een historisch pand in hartje centrum. Aangezien Mabi staat voor ‘Maastrichtse Bioscoop’, is film het thema van dit unieke hotel. Er is zelfs een kleine bioscoop, waar gasten de nostalgische historie kunnen herbeleven!

KRUISHEREN HOTEL
In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Zowel het klooster als de monumentale, gotische kerk zijn getransformeerd tot het Kruisherenhotel Maastricht. Een hotel waar historie en design elkaar ontmoeten en geen kamer hetzelfde is. De inrichting van het designhotel is een creatie van de bekende interieurarchitect Henk Vos, die het complex samen met andere vooraanstaande internationale designers een lust voor het oog maakte.